Geschiedenis

Adrie Mol is gestart in 1980  met een Dutra tractor en een enkelassige 5m3 gronddumper. En verrichte hier en daar wat grondwerkzaamheden onder ander voor de aanleg van de toemalige veiling in Zwaagdijk die inmiddels alweer enkele jaren is gesloten.

In 1985 heeft hij het bedrijf overgenomen van Dhr. Balvers, dat toen gevestigd was aan de Jan Glijnisweg 121. Bij die overname bestond het bedrijf uit 5 tractoren een mobiele kraan Liebherr 901. Het was een eenmanszaak. In 1996 is de eenmanszaak overgegaan in een VOF bestaande uit de heer A.A Mol en mevrouw E.A.M Mol – Terra. Het bedrijf werd geëxploiteerd vanaf die locatie tot het jaar 1999. Toen werd het bedrijf verplaatst naar de Korteweg 7B in Heerhugowaard.

Per 1-1-2008 is daar de heer JTN Mol tot de VOF toegetreden.

Sinds januari 2013 is het bedrijf nogmaals verplaatst naar de huidige locatie aan de Hasselaarsweg 10. Het bedrijf bestaat op heden uit 6 wieltractoren, 1 rupsgraafmachine, 1 mobiele graafmachine, 1 midigraver, 1 minigraver, 2 shovels en 1 radiografisch bestuurbare taludmaaier.

De huidige werkzaamheden bestaan onder ander uit werkzaamheden ten behoeve van de veehouderij, bedrijven en particulieren. Ook berm en slootonderhoud en kleinschalig grondverzet werk behoort tot onze werkzaamheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *